Spillere

Voksenfodbold.dk

Her spiller vi selv fodbold for at få et bedre helbred

Bliv aktiv fodboldspiller

Voksenfodbold.dk er for alle der ønsker at spille fodbold og samtidig vil indordne sig under de angivne spilleregler.


En forudsætning for at spille fodbold er at der er nogen andre spillere at spille med og imod.


Det er nemt og at tilmelde sig som interesseret spiller. Det er helt gratis at tilmelde sig, og først når du har prøvet at spille 3 gange på et fodboldhold bestemmer du dig for om du vil fortsatte. Hvis det er tilfældet koster det ca. kr. 100,- om året, se mere under foreninger og hold.


Når vi ser der er mere end 10 tilmeldte spillere i dit område, hjælper vil med at finde betalingsfrie baner, samt få et hold igang med at spille, derfor er det vigtigt du tilmelder dig allerede nu.


I første omgang gælder det om at få så mange interesserede spillere tilmeldt som muligt. Har du tilmeldt dig selv, kan du opfordre andre i dit område til at spille fodbold. Du kan gøre det direkte til en eller flere du kender eller du kan skrive en pressemeddelelse til din lokalavis, eller sætte opslag op på passende steder i dit lokalområde.


Når du melder dig ind skal du oplyse dit navn, postnr., telefonnr., e-mailadresse, køn og alder, samt en kodeord som du skal bruge når du fremover logger ind på systemet med din emailadresse. Du får dit medlemsnummer pr. email. Du kan tilmelde dig et af de tilmeldte hold, eller du kan selv vælge at blive holdleder for et nyt fodboldhold. Du kan også blive opfordret af andre spillere eller holdledere til at deltage på et fodboldhold.


I starten spiller du bare i det tøj der passer dig bedst, T-shirt, korte bukser og normale sportssko, hvis ikke du har fodboldstøvler. Hvis du vil blive ved, anbefaler vi dog at du anskaffer dig et par fodboldstøvler. Husk der findes foldboldstøvler til græs, kunstgræs og til indendørs brug.


(Du kan kun se spillerlisten hvis du selv er tilmeldt som spiller)