Baner

Baner

Vi kan altid bruge flere baner, så kender du et sted hvor der kan spilles fodbold, må du meget gerne skrive om det til info@voksenfodbold.dk.


Lige nu har vi nedenstående baner tilrådighed


Hundested både ude og inde (kommunal)

Vi spiller på kunstgræs og klæder om i Hundestedhallen, se under hold, for at se hvornår vi spiller.


Yderligere information

De bedste og de billigste fodboldbaner er dem som kommunerne råder over. Det fleste kommuner tilbyder gratis fodbaner til foreninger under folkeoplysningsloven. I den forbindelse har vi udarbejdet et sæt foreningsvedtægter der kan bruges til at danne en forening. Hvis ikke lige man har mod på at danne en forening, kan man selv gå på udkig efter andre baner, for eksempel i mindre parker og bebyggelser.


Banen skal først og fremmest være jævn så vi kan minimere skader, men om banen ligger på en skole, i en offentlig park, i skoven, i tilknytning til en bebyggelse eller på et rigtigt fodboldstadion har ikke så stor betydning. Der er stor interesse for at spille fodbold i vinterhalvåret, derfor ser vi gerne der også ses efter mulige vinterbaner på skoler, sportshaller og eventuelt i haller hvor en bane kan bookes mod betaling.


Hvis en bane mangler mål, kan man forsøge at finde en lokal sponsor, hvis det ikke er muligt, kan voksenfodbold.dk måske hjælpe.